About

Teamwork sinds 1991

Teamwork sinds 1991

Met 29 jaar ervaring is AB auto “ the place to be “ voor de aanschaf van je nieuwe of jonge tweedehandswagen. Door onze expertise en internationale contacten hebben wij de droomwagen waarnaar jij op zoek bent.

Als je wagen voldoet aan de kwaliteitscriteria van het FHC kwaliteitslogo is het verschil tussen een nieuwe en een tweedehandswagen enkel nog de prijs. Ben je meer fan van het exotische segment? Bij ons kan je ook terecht voor een Porsche, Ferrari, Bentley, Lamborghini, Maserati, Aston-Martin etc.

Don’t dream it….Drive it en contacteer ons snel voor een vrijblijvende zoekopdracht. Door onze one stop shopping formule hoef je je om niks meer te bekommeren. Wij zorgen voor de aankoop, administratie, financiering, leasing, verzekering en brengen hem indien gewenst tot bij jou thuis. Zo is het vanaf dan enkel nog volop genieten van je aankoop. Ons gedreven team geeft je graag verdere info via mail, telefoon en uiteraard ben je steeds welkom in onze showroom….De koffie staat altijd klaar.

Meet the team

Meet the team

Company Masterminds

Lino Debaeke lino@abauto.be
Wendy Schoofs wendy@abauto.be
Mario Breugelmans verkoop@abauto.be

Brand Captain

Nick Thomas ads@abauto.be

Sales

Pieter Van Roosbroeck sales@abauto.be

Aftersales 

Geoffrey Carrez aftersales@abauto.be

First Class support by

Rick Van Calster  
Johan Paepen  
We're also into boats

We're also into boats

Niet alleen achter het stuur van een auto zijn wij in ons element. We hebben ook passie voor boten. Onze collega's van Yacht Consult zijn de specialisten op het water. Als exclusief verdeler van Ferretti Group in de Benelux bieden ze uitzonderlijke boten aan. Dit voor klanten die het allerbeste wensen op het gebied van design, techniek, comfort en prestaties.

Check de website