De aankoop is pas het begin

Professionele begeleiding bij jouw aankoop

Professionele begeleiding bij jouw aankoop

Ons team heet je van harte welkom en zorgt voor de perfecte match. Door onze expertise en jarenlange ervaring maak je de juiste keuze tussen diesel, benzine, handgeschakeld of automaat. We bekijken ook de verschillende financiële mogelijkheden. Een proefrit met een van onze auto's zal jou zeker overtuigen van jouw keuze. De waarde van jouw huidige auto, geen probleem, wij geven je een correcte prijs. We kijken ernaar uit je te ontmoeten! Don’t dream it....drive it! Je bent steeds welkom, de koffie staat klaar.

Ontdek ons aanbod
Financieel advies

Financieel advies

Of je nu op zoek bent naar een auto voor persoonlijk gebruik of voor je bedrijf, wij bieden een scala aan financiële oplossingen om aan jouw behoeften te voldoen.

Financiering: Deskundige hulp bij het vinden van de juiste financieringsoplossing voor zowel individuele auto's als volledige wagenparken.

Private lease: Geniet van een vaste prijs per maand waarbij u enkel de brandstof betaalt.

Operationele Renting: Bedrijfsauto's aan een vaste prijs zonder risico's met restwaarde.

Leasing: Toegang tot hoogwaardige auto's zonder initiële kapitaalinvestering met op maat gemaakte oplossingen.

Kom eens praten
Verlengde Garantie

Verlengde Garantie

Ontdek gemoedsrust op de weg met onze uitgebreide verlengde garantieopties. Met onze verlengde garantie kan je vol vertrouwen de weg op, wetende dat jouw auto wordt gedekt. Investeer in betrouwbaarheid en geniet van zorgeloos rijden met onze verlengde garantieplannen, die zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid voor jouw tweedehands auto.

vind hier je wagen
Choose to shine

Choose to shine

Bij AB Auto geloven we dat je auto meer is dan alleen een voertuig; het is een reflectie van je stijl en persoonlijkheid. Van grondige reiniging, polishing tot hoogwaardige beschermende coatings, wij zetten jouw auto terug in showroomconditie. Neem contact met ons op voor een stralend resultaat op maat.

LAAT JE AUTO DETAILEN
Koop jouw droom met Crypto

Koop jouw droom met Crypto

Heb je altijd al jouw droomwagen willen kopen met crypto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze samenwerking met een professionele partner maken wij het onze klanten mogelijk om te betalen met crypto. Onze expertise in de autowereld en hun uitgebreide kennis van crypto zorgt voor een perfecte combinatie om je te helpen waar nodig.

KIES JOUW DROOM
Diplomatic Sales

Diplomatic Sales

Ontdek de exclusieve voordelen van Diplomatic Sales en geniet als diplomaat van verschillende fiscale voordelen bij de aankoop van een nieuwe wagen.
Bij AB Auto begrijpen we dat jouw behoeften uniek zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring begeleiden we je van A tot Z doorheen het proces. Ons toegewijde team verzorgt de nodige documentatie en staat steeds voor u klaar.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden. 

Meer over Diplomatic Sales