Mercedes-Benz SL 560 CABRIO IN ZEER MOOIE STAAT!!

€ 31 900,00 alles incl.
Verkocht
Prijs op aanvraag
Verkocht
Car-Pass
Car-Pass

Vanaf 1 maart 2019 lees je op het Car-Pass document ook aan welke Euronorm het voertuig voldoet, hoeveel CO2 het uitstoot, of het voertuig nog een keuring na ongeval moet ondergaan. Kortom, je zal je niet alleen een duidelijk beeld van de kilometerhistoriek kunnen vormen, maar ook informatie ontvangen die je aankoopbeslissing kan beïnvloeden.

 
Consulteer de Car-Pass
A095441
5500 cm³
169 kw / 230 pk
Benzine
Rood
Beige Leder
07/1989
Automatisch
163 714 km
Uitrusting
Omschrijving

Zeer mooie SL 560 van 1989 in super staat!

* Volledige autohistoriek
* Automaat
* Hardtop/softtop
* CD wisselaar
* Autom airco
* El ruiten
* Cruise controle

met 101.726 miles


Omschrijving

Deze unieke 560SL werd in de Mercedes-Benz fabriek gebouwd voor de Amerikaanse markt. Daar werd de luxueuze Mercedes-Benz in juni 1989 nieuw verkocht aan zijn eerste eigenaar gevestigd te North Royalton, Ohio.

De 560SL bleef tot 2018 bij deze familie, terwijl hij zorgvuldig werd verzorgd, want de auto presenteert zich tot op de dag van vandaag in zijn originele fabriekskleur Signal Red met beige interieur. De staat is prachtig en er staan minder dan 102.000 mijl op de teller. Het lakwerk is zeer goed. In 2014 zijn de stoelen volledig opnieuw bekleed in de originele kleur. De airco blaast koud, en de originele fabrieksstickers en markeringen zijn onaangetast. De originele hardtop is gemonteerd evenals een softtop. De auto wordt vergezeld van een indrukwekkend historisch dossier, origineel papierwerk zoals de originele bestelbon, de handleidingen in etui, gereedschap en krik. Veel onderhoudsrapporten zijn te vinden in het dossier en getuigen van toegewijd onderhoud door de jaren heen.

De tweede eigenaar heeft de auto volledig laten controleren op mogelijke gebreken en hem laten ombouwen naar Europese specificaties. Originele Europese koplampen, bumpers enz. Om het elegante design compleet te maken, werd het derde remlicht zorgvuldig verwijderd. Het automatische injectiesysteem werd volledig gereviseerd. Hierdoor reageert en rijdt de auto zoals Mercedes-Benz het destijds bedoelde.

Deze 560SL presenteert zich in uiterst goed geconserveerde staat. Als zodanig is deze auto uitermate geschikt voor lange  cabrio ritjes. De kracht en uitrusting is nagenoeg te vergelijken met die van een moderne auto. De R107 is uniek, elegant en stijlvol, zoals alleen een klassieke Mercedes-Benz SL dat kan.

Wij nodigen u graag uit om deze mooie klassieker in onze showroom te komen ontdekken.

Garantie
Deze auto presenteren we in opdracht van een klant. De wagen is niet onze eigendom. Garantie niet mogelijk.